Перший етап реалізації проєкту STIPENDIUM добіг екватору!

14.11.2019

Курс «Глобальне суспільство, національні держави та ідентичність», розрахований на 40 годин, викладає координатор проєкту, к.політ.н., доц.., старший науковий співробітник НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Університету Грінченка Костюк Т.О.

Актуальні для сталого розвитку світової спільноти теми, що становлять зміст курсу, поєднання сучасної теорії державного управління, міжнародних відносин, соціальних систем та глобального розвитку, вивчення прогресивного практичного досвіду розвинених держав та екстраполяція на українські реалії пробудили зацікавленість з боку аудиторії проєкту – здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня першого року навчання. Незважаючи на різні галузі знань, спеціалістами яких є слухачі курсу, вони активно долучились до участі у реалізації проєкту, що стало можливим завдяки його міждисциплінарності.   

Вражаюча підготовка слухачів проєкту з різних тематик, завзяття та готовність глибоко припрацьовувати всі питання, що виносяться на обговорення, приємно вражає і переконує, що головна мета проєкту – виробити рекомендації для органів державного управління секторальним розвитком – буде досягнута! За такими професіоналами майбутнє !