Вивчення змістового модуля «Цінності, культура, політика: Європа та за її межами»

Триває вивчення змістового модуля «Цінності, культура, політика: Європа та за її межами» в межах  проекту STIPENDIUM.

Протягом карантину слухачі курсу мали можливість опановувати його дистанційно на платформі https://elearning.kubg.edu.ua/, додатково користуючись можливостями віртуальної кімнати в програмі Google Hangouts Meet.

«Ми маємо можливість користуватися електронним курсом на платформі Університету Грінченка, що передбачає як індивідуальні форми роботи (лекції), так і групові (семінарські й практичні заняття).

Навчання триває. Звісно, нам не вистачає живого очного спілкування, та всі свідомі того, що це соціальне дистанціювання вимушене і покликане зупинити пандемію COVID-19. Звісно, що ми не оминули цієї теми і під час наших зустрічей. Аналізували ситуацію в Україні, в європейських країнах, міркували над стратегіями держав щодо боротьби з пандемією. Думали, яким буде життя Європи після пандемії, які виклики чекають на країни-члени ЄС. Ми віримо у найкраще і бажаємо усім міцного здоров`я!» – поділилася враженнями Тетяна Лях, завідувачка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, к. пед. наук, доцент, викладач змістового модуля «Цінності, культура, політика: Європа та за її межами».