Анотація про завершення курсу Костюк Т.О.

Протягом 10 тижнів здобувачі освіти третього (освітньо-наукового) рівня були залучені до реалізації практичної фази реалізації проєкту  «Державне-міжнародне-суспільне: європейські цінності та норми, що формують завдання міждисциплінарного навчального модулю (STIPENDIUM)» № 611217-EPP-1-2019-1-UAEPPJMO-MODULE за програмою Еразмус+ напрям Жана Моне.

Зокрема, вони прослухали авторський курс координатора проєкту Костюк Т.О. «Глобальне суспільство, національні держави та ідентичність», розрахований на 40 годин теоретичних та практичних занять. В рамках цього курсу учасники отримали цілісне уявлення про характер сучасного періоду глобалізації, розвиток інтеграційних процесів в Європі, систему функціонування політичних, правових та економічних органів ЄС, стратегії розвитку зовнішньої політики України в світлі глобалізації та євроінтеграції. Інший блок лекційно-прикладних занять був присвячений особливостям функціонування національних систем державного управління в епоху скасування кордонів, виживання держав-націй в умовах активних транснаціональних процесів та кореляції понять «суспільне – громадське», «суспільне-державне», «державне-міжнародне» з акцентом на ролі держави у розвитку суспільства, суспільства – для процвітання держави та міжнародного середовища у процесі формування державної політики.

         За результатами участі 15 здобувачів освіти третього (освітньо-наукового) рівня отримали сертифікати учасника реалізації першої частини проєкту програми Еразмус+ «Державне-міжнародне-суспільне: європейські цінності та норми, що формують завдання міждисциплінарного навчального модулю (STIPENDIUM)».

         Вітаємо учасників із завершенням першого з курсів, передбачених проєктною заявкою!